עירית ברנר בודקת מוצרים חדשים, נותנת המלצות, והפעם פריטים שיעשו לך את החיים הרבה יותר קלים
סידרת פסטה בוסיאטה של “פסטה ריקו”. צילום: אסף אמברם
פסטה טרייה
במה מדובר: בפסטה טרייה מצוננת מסידרת בוסיאטה של “פסטה ריקו”. להשיג ברשתות השיווק.
כמה זה עולה לנו? 12.50 שקל ל- 300 גרם.
אז ככה: הגיעו שני סוגי פסטה, “רגילה” וזו עם התרד. כמו כן צורפו רטבים, ונוסה רוטב “רוזה”. את הפסטה יש לבשל כ-4 דקות לאחר הרתחת המים, הוספנו את הרוטב וזה היה טעים מאוד. על האריזה כתוב 2-3 מנות, זה מתאים לשתי מנות גג.
תכל’ס: מתכון בצ’יק- צ’ק לרוטב רוזה – שמים במחבת עם דפנות גבוהות כחצי צנצנת של רוטב עגבניות בסיסי לפסטה (לא חשוב איזו חברה), מחממים מעט ואז מוסיפים כחצי מיכל של שמנת לבישול (אני מסתפקת ב-10% שומן שעושה את העבודה), מערבבים, מביאים לכמעט רתיחה ומוסיפים לפסטה. מתאים לשתי מנות. לא לשכוח פרמזן מגורר מעל.
רוסטר אובאלי עם ידיות סיליקון של ROSO ברשת “קוק אנד בייק”
סיר הסירים
במה מדובר: בהשקה של סירים/רוסטרים של המותג ROSO. להשיג ברשת “קוק אנד בייק” (סניפים בתל-אביב, חיפה, רעננה, ראשל”צ, נתניה, ירושלים ועוד).
כמה זה עולה לנו: סיר אובלי עם ידיות סיליקון, 369 שקל.
אז ככה: הגיע סיר אובאלי מוארך מאוד ובנפח של 4.2 ליטר שהספיק לתבשיל בשר במשקל 2.5 ק”ג עם ירקות שורש. הציפוי משיש חזק המונע הדבקה וכל ההבטחות של היצרן קוימו. היה תענוג לבשל בו. מתאים לכל סוגי הכיריים וגם לתנור עד לטמפרטורה של 220 מעלות.
תכל’ס: הידיות מסיליקון ואין חשש לכוויות.
משחיז סכינים של “איקאה”
משחיזים סכינים
במה מדובר: במשחיז סכינים. להשיג ברשת “איקאה”.
כמה זה עולה לנו: 29 שקל.
אז ככה: רובנו רוכשות ב”איקאה” מוצרים צפויים, ספריה לחדר של הילד, מנורות, כלי בית וכו’. שווה מדי פעם להתעכב על מוצרים אחרים. במקרה זה משחיז סכינים יעיל. ראשית הוא קטן מימדים (לא תופס חלל במטבח), המעטפת מפלסטיק, יש מעין סדק, ובתחתית המשחיז גלגלי השחזה מעבירים את הסכין פעמיים-שלוש ב”סדק” וזהו. בעבר היתה מודעות להשחזת סכינים, היו אפילו משחיזים מקצועיים ברחובות שהיו מביאים להם סכינים להשחזה. היום פשוט קונים סכין חדש, לא חבל? העברתי את הסכינים שלי במשחיז והם “חזרו לחיים”.
תכל’ס: לא תמיד סכין מפונפן במארז יוקרתי טוב יותר מסכין במחיר שפוי. לכן חשוב להקפיד על תחזוק, כלומר השחזה.
בייגלה שטוחים בטעם ביסלי גריל של “אסם”
בטעם ביסלי או במבה
במה מדובר: בבייגלה בטעם ביסלי או במבה של “אסם”. להשיג ברשתות השיווק.
כמה זה עולה לנו: 10.45 שקל ל-300 גרם.
אז ככה: וזה מה שהיה. שלוש ילדות בגילאי 9-14 פערו את השקית, זו בטעם ביסלי. האחת אמרה “מוזר”, השנייה המשיכה “קשה לי לומר אם זה מגניב או סתמי” והשלישית אמרה ש”זה ממכר”. רק אמא שלהן צעקה מרחוק: “לא לפני ארוחת הערב”. לא עזר לה, טחנו את כל השקית.
תכל’ס: זוכרים את הבייגלה מקלות? שגושי מלח שובצו בהם? אלו שהיינו מציבים בכוסות בימי הולדת, לאן הם נעלמו?
סידרת טיפוח על בסיס חומצה היאלורונית של “אהבה”. צילום: טל אזולאי
מרככת ומעדנת
במה מדובר: בסידרת טיפוח על בסיס חומצה היאלורונית של “אהבה”. להשיג בחנויות הרשת או באתר https://www.ahava.co.il/
כמה זה עולה לנו: כל מוצר, 200 שקל ל-50 מ”ל.
אז ככה: הסידרה מונה שלושה מוצרים – קרם פנים, סרום ומסיכה. נוסתה המסיכה שכמה לא מפתיע היא על בסיס חומצה היאלורונית. הבטחת היצרן: מרככת, מעדנת ומוסיפה נפח למרקם העור. לא זיהיתי הוספת נפח (אולי קצת מארוחות החגים שהגזמתי), אבל המסיכה בהחלט מרווה את העור בלחות, עדינה מאוד ואף מרככת את העור. אימצתי בחום.
תכל’ס: היצרן מורה להניחה כעשר דקות עד רבע שעה ולהסירה. אני לא הסרתי אותה בכלל, היא חדרה לעור (כמו קרם) ועשתה עבודה מצוינת.
סידרת טיפוח לניקוי עור הפנים של “קלרינס”
על טהרת צמחי מרפא
במה מדובר: בסידרת טיפוח לניקוי עור הפנים של “קלרינס”. להשיג ברשת “סופר פארם”.
כמה זה עולה לנו: מקציף לעור מעורב או יבש, 159 שקל; מוס עדין, 179 שקל.
אז ככה: נוסה המוס העדין המתאים לרוב סוגי העור. כל המוצרים הם על טהרת צמחי מרפא והמוס מועשר גם בתמצית תמרינדי. המוס בשימוש כבר כעשרה ימים ובחלק מהפעמים “נאלץ” לנקות עור שאופר במייק-אפ וכשניגבתי במגבת לא היו “שאריות” עליה. מה שאומר שהניקוי יסודי מאוד. העור נותר חלק ונעים ולא יבש בכלל, מה שקורה לפעמים לאחר ניקוי עם תרחיצים. מ ע ו ל ה .
תכל’ס: כל מומחה לקוסמטיקה יאמר לכן שהשלב החשוב בטיפוח העור הוא ניקוי, ניקוי היגייני או ניקוי מקצועי (קוסמטיקאית), עם כל הכבוד לכל הקרמים ויש כבוד.
“דלישקד קרמל מלוח” של “תלמה“
עם קרמל מלוח
במה מדובר: ב”דלישקד” – פתיתי דגנים עם קרמל מלוח ושקדים פרוסים של “תלמה” (“יוניליוור”).
כמה זה עולה לנו: 17.90 שקל ל-400 גרם.
אז ככה: תמצאו בשקית שישה סוגי דגנים מצופים בדבש עם שקדים פרוסים בקרמל מלוח. אפשר לאכול זאת עם חלב או יוגורט. לפני כמה שנים חבר הביא לי מצרפת שפופרת ובה קרמל מלוח. מה זה?, שאלתי, והוא היה המום שאני לא מכירה. אז הנה לא חלף זמן והקרמל המלוח התנחל בארץ והפך ללהיט (זמני כמובן). הטועמים שלי התחילו לגרוס את זה עוד לפני שהגשתי קעריות עם חלב ואהבו מאוד.
תכל’ס: לאחר פתיחה של מוצרים מסוג זה אני סוגרת את האריזה עם אטב ומניחה במקרר. זו הדרך הבטוחה לשמור על טריות.
;