עירית ברנר בודקת מוצרים חדשים, נותנת המלצות, והפעם מוצרים מפנקים שיגרמו לך לחייך
חזיית ספורט FREYA של “ליה לונדון“
רצות עם תמיכה
במה מדובר: חזיית ספורט FREYA של רשת “ליה לונדון”.
כמה זה עולה לנו? 270-300 שקל.
אז ככה: אם אתן בעלות קאפ A או B זה פחות יעניין אתכן. מדובר בחזיית ספורט המותאמת במיוחד לנשים בעלות חזה גדול, ולכן החזייה הזו מומלצת. הגיזרה חלקה וללא תפרים (מושלם מתחת לטישרט או לחולצת ספורט), הבד גמיש ונושם, הברזלים פנימיים לתמיכה מרבית והכתפיות ניתנות לכיוונון ואף להרחבה/הצרה עד 4 מידות (מרזים משמינים, נו, ברוח התקופה). החזייה ניתנה למי שצועדת במרץ ולעיתים אף פוצחת בריצה, בעלת קאפ גדול במיוחד, ולדבריה, זה היה תענוג והחזייה הסבה לה ביטחון. היא כבר כיבסה מספר פעמים (וייבשה באוויר הפתוח) והחזייה נותרה כמו חדשה.
תכל’ס: מגיע מהיקף 65 עד 90, מקאפ D עד GG.
מייק-אפ מסידרת After-Party של “איל מקיאג'”
חוזרות למייק-אפ
במה מדובר: מייק-אפ מסידרת After-Party של “איל מקיאג'”. להשיג באתר www.ilmakiage.co.il או בחנויות הרשת.
כמה זה עולה לנו: 289 שקל ל-30 מ”ל (שימו לב למבצעים).
אז ככה: אני מניחה שכשבחרו את השם After-Party לא דמיינו שתיפול עלינו מגיפה עולמית. אז למרות ששטח הפנים שלנו הצטמצם בגלל המסיכה, חייבים מדי פעם לחוש שוב “כמו פעם”. אז ניסינו את המייק-אפ בעל הנוסחה המתקדמת של “איל מקיאג'”, ולאחר מספר שימושים אני מודה שהכיסוי מלא אבל התחושה נעימה (לא כבדה). המייק-אפ מעניק גימור מט והעמידות שלו היא לאורך שעות. מה ששימח אותי במיוחד שיש 50 גוונים ותתי-גוונים כי כידוע הקונץ במייק-אפ זה לבחור את הגוון המדויק.
תכל’ס: תבחרו מייק-אפ שיש בו קרם הגנה.
תכשיר “פלקסיטול” לשפתיים יבשות או סדוקות של “אלטמן”
נלחמות ביובש
במה מדובר: תכשיר “פלקסיטול” לשפתיים יבשות או סדוקות של “אלטמן”. להשיג ברשתות הפארם ובבתי המרקחת.
כמה זה עולה לנו: 34.90 שקל.
אז ככה: יש לא מעט סיבות למי שסובלת משפתיים יבשות, למשל: עונות מעבר, נטילת תרופות, גם המסיכה לא עוזרת כנראה. התכשיר ניתן למי שסובלת באופן כרוני מעור שפתיים יבש ולאחר שימוש בן כשבועיים חזרה אליי במשוב מעולה.
תכל’ס: מתאים גם לנוטלי רואקוטן, שכידוע גורם ליובש בשפתיים.
מיונז קל (באמצע) של “הלמנס” במכלי פלסטיק ממוחזרת
ממחזרות בקלות
במה מדובר: מיונז קל של “הלמנס” (יש גם רגיל). להשיג ברשתות השיווק.
כמה עולה לנו: 13 שקל ל-424 גרם.
אז ככה: “נדחפתי” לקבוצה של רוסים בפייסבוק. שם הקבוצה “הרוסים על הרוסים”. מעניין שם ובין היתר הם מעלים “דיונים” על מאכלים אופייניים. נקלעתי לשיח כזה על סלט ביצים. ניסיתי כמה מתכונים וחזרתי לזה שלי (דומה מאוד) וכל זאת כדי לנסות את המיונז הקל שלשמחתי לא אכזב. קבלו מתכון:
סלט ביצים
החומרים:
5 ביצים קשות
כף וחצי מיונז קל
חצי כפית חומץ לבן
עירית או בצל ירוק קצוץ
מלח
אופן ההכנה:
גוררים את הביצים על החורים הגדולים בפומפייה לתוך קערה, ממליחים, מכניסים פנימה כף וחצי מיונז קל, טפטוף של מעט חומץ לבן ועירית או בצל ירוק קצוץ. מערבבים עד שזה הופך למרקם עיסתי (לא יותר מדי) ומכניסים למקרר לפחות לשעה בקופסה אטומה. אחר-כך מורחים על פרוסת לחם ומעל עגבנייה וההנאה מובטחת. והקונץ שכף מיונז כזו מכילה רק 35 קלוריות.
תכל’ס: החברה החליטה לייצר את המכלים מפלסטיק ממוחזר. חשוב לא פחות.
“סנסשיונל בורגר” צמחוני של “טבעול”. צילום: ארז בן-שחר, “סטודיו מרחב”
אוכלות בטעם בשר
במה מדובר: “סנסשיונל בורגר” צמחוני של “טבעול”. להשיג ברשתות השיווק.
כמה זה עולה לנו: 29.90 שקל, 226 גרם, 2 יחידות.
אז ככה: אני עוד לא בקטע של טבעונות אבל עושה רושם שרבים כבר עמוק ברעיון הזה. לשמחתי, היו לי נסיינים מתאימים (חלקם “רק” צמחונים). הגיעה אריזה מושקעת והיו בה כל מיני תוספות להמבורגר כמו ממרחים, לחמניות שמנמנות ואפילו צורפו מלפפונים חמוצים. הנחתי את ההמבורגר על מחבת פסים, כשהיה מוכן הנחתי בתוך לחמנייה עם חלק מהתוספות. גמרו הכל! ועשו לי עם הראש תנועות “כן, כן”, כששאלתי אם טעים.
תכל’ס: אף פעם לא הבנתי מדוע צמחונים או טבעונים רוצים לאכול מאכל בטעם בשר. אולי זה הגעגוע?
מגבוני דאודורנט מבושמים של “קרמה”. צילום: ישראל כהן
מתרעננות במגבונים
במה מדובר: מגבוני דאודורנט של CREMA. להשיג ברשתות הפארם והשיווק.
כמה זה עולה לנו: 10 שקלים ל-20 יחידות.
אז ככה: לפני שנים נתקלתי במוצר כזה בארה”ב וחשבתי שזה יעיל והנה בימים אלו חברת “קרמה” משיקה סידרת דאודורנטים חדשים וגם מגבוני דאודורנט. הם מעושרים בוויטמין E ובתמצית לבנדר וקמליה סינית, מבושמים בעדינות ומנטרלים ריחות רעים והכי חשוב ללא אלומיניום. תכשיר קולע לכל כך הרבה מצבים, אצלי הוא כבר בתיק.
תכל’ס: האנטי פרספרנט הוא רכיב מאד פופולרי בעולם הדאודורנטים כי הוא מסוגל לעכב זיעה. הבעיה שחלק באוכלוסייה רגיש לחומר הזה (אני!). ניתן למצוא היום (יותר) דאודורנטים נטולי אנטי פרספרנט.
מסיכת פילינג מבהירה של HL. צילום: אורי גרון
עושות פילינג לבן
במה מדובר: מסיכת פילינג White Peel של HL. להשיג אצל קוסמטיקאיות. פרטים: www.hl-labs.co.il
כמה זה עולה לנו: 200 שקל ל-75 מ”ל.
אז ככה: מדובר במסיכה “קלאסית”, כזו שמניחים ושוטפים לאחר כ-10 דקות. היא משלבת חלבוני גבינה ומיועדת לחידוש עור הפנים (ע”י פעולת הפילינג) והעלאת רמת הלחות. הפילינג שאני משתמשת עובד בשיטה אחרת והוא על בסיס אורז. החלטתי הפעם לגוון ואכן ניסיתי מספר פעמים את מסיכת הפילינג הזו והתוצאות טובות מאוד. התחושה הכללית של טוהר וניתן להבחין גם בהבהרה של העור ואף בטשטוש כתם מעצבן על הלחי. אומץ.
תכל’ס: שימו לב, המסיכה במרקם סמיך, לא צריך שכבה עבה במיוחד.
לק ג’ל של “קרליין“. צילום: מוטי פישביין ז”ל
הופכות למניקוריסטיות
במה מדובר: לק ג’ל של “קרליין”. להשיג ב”סופר פארם”.
כמה זה עולה לנו: 29.90 שקל.
אז ככה: כמות הקיטורים שאני שומעת מחברותיי בנושא “מתי יפתחו כבר! נתקענו עם הלק ג’ל”, היא יומיומית. אני מעולם לא עשיתי לק ג’ל כי זה מחייב מדי לטעמי, לכן התלהבתי להציע להן את הלק ג’ל המוצג כאן. מדובר בנוזל פטנט שמניחים אותו כמה דקות לאחר הנחת הלק, האפקט הוא ממש כמו לק ג’ל מקצועי ומניסיון. הוא גם מאריך את אורך חיי הלק ומשמר עמידות. ולדברי היצרן גם מחזק ומגן משבירה. נהדר.
תכל’ס: ומסירים אותו בשניות עם אציטון.
;